Topographical test streets: questions and answers

Based on Topographical assessment guidelines (Transport for London, no date printed; PDF file dated 29 April 2026) and one other source. Checked .

TfL lists finding specific streets as one part of the assessment. In the real test, you look at a map on screen. Our questions do not show a map, so use them to learn how the main streets fit together.

TfL does not publish a list of streets. We chose main streets in and near central London. Each answer is checked against OpenStreetMap. Map data © OpenStreetMap contributors.

30 questions in 3 sets. Answer one set at a time and you'll see the right answer straight away. Every question and answer is also listed below and in a free PDF.

Streets between two places

0 right0 wrong

Question 1 of 10

Which street runs between Marble Arch and Hyde Park Corner?

All 30 questions and answers

Open a set to see each question, the right answer and why.

Streets between two places10 questions
  1. 1. Which street runs between Marble Arch and Hyde Park Corner?

    1. Whitehall
    2. Regent Street
    3. Park Lane (correct answer)
    4. Sloane Street

    Answer: C. Park Lane. Park Lane runs between Marble Arch and Hyde Park Corner. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  2. 2. Which street runs between Trafalgar Square and Parliament Square?

    1. Victoria Street
    2. Strand
    3. Haymarket
    4. Whitehall (correct answer)

    Answer: D. Whitehall. Whitehall, with its short continuation Parliament Street, runs between Trafalgar Square and Parliament Square. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  3. 3. Which street runs between Piccadilly Circus and Oxford Circus?

    1. Shaftesbury Avenue
    2. Regent Street (correct answer)
    3. Charing Cross Road
    4. Baker Street

    Answer: B. Regent Street. Regent Street runs between Piccadilly Circus and Oxford Circus. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  4. 4. Which street runs between Buckingham Palace and Trafalgar Square?

    1. The Mall (correct answer)
    2. Victoria Street
    3. Piccadilly
    4. Kingsway

    Answer: A. The Mall. The Mall runs between Buckingham Palace and Trafalgar Square. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  5. 5. Which street runs between Hyde Park Corner and Piccadilly Circus?

    1. Whitehall
    2. Park Lane
    3. Oxford Street
    4. Piccadilly (correct answer)

    Answer: D. Piccadilly. Piccadilly runs between Hyde Park Corner and Piccadilly Circus. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  6. 6. Which street runs between King's Cross station and Angel station?

    1. Pentonville Road (correct answer)
    2. City Road
    3. Caledonian Road
    4. Upper Street

    Answer: A. Pentonville Road. Pentonville Road runs between King's Cross station and Angel station. It is in Camden and Islington. Location checked on OpenStreetMap

  7. 7. Which street runs between St Paul's Cathedral and the Bank of England?

    1. Fleet Street
    2. Kingsway
    3. Cheapside (correct answer)
    4. Whitehall

    Answer: C. Cheapside. Cheapside, with its short continuation Poultry, runs between St Paul's Cathedral and the Bank of England. It is in the City of London. Location checked on OpenStreetMap

  8. 8. Which street runs between Victoria station and Parliament Square?

    1. Piccadilly
    2. Victoria Street (correct answer)
    3. Oxford Street
    4. Whitehall

    Answer: B. Victoria Street. Victoria Street runs between Victoria station and Parliament Square. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  9. 9. Which street runs between Euston station and King's Cross station?

    1. Hampstead Road
    2. Caledonian Road
    3. Euston Road (correct answer)
    4. Pentonville Road

    Answer: C. Euston Road. Euston Road runs between Euston station and King's Cross station. It is in Camden and the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  10. 10. Which street runs between Trafalgar Square and the Royal Courts of Justice?

    1. Whitehall
    2. Strand (correct answer)
    3. Fleet Street
    4. Kingsway

    Answer: B. Strand. Strand runs between Trafalgar Square and the Royal Courts of Justice. It is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

Streets that meet10 questions
  1. 11. Which of these streets meets Piccadilly?

    1. Gower Street
    2. Harley Street
    3. Kingsway
    4. Old Bond Street (correct answer)

    Answer: D. Old Bond Street. Old Bond Street meets Piccadilly in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  2. 12. Which of these streets meets Oxford Street?

    1. New Bond Street (correct answer)
    2. Whitehall
    3. Millbank
    4. Savile Row

    Answer: A. New Bond Street. New Bond Street meets Oxford Street in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  3. 13. Which of these streets meets Euston Road?

    1. Strand
    2. Hampstead Road (correct answer)
    3. Whitehall
    4. Regent Street

    Answer: B. Hampstead Road. Hampstead Road meets Euston Road in Camden. Location checked on OpenStreetMap

  4. 14. Which of these streets meets Whitechapel Road?

    1. Cambridge Heath Road (correct answer)
    2. Old Kent Road
    3. Upper Street
    4. Hoxton Street

    Answer: A. Cambridge Heath Road. Cambridge Heath Road meets Whitechapel Road in Tower Hamlets. Location checked on OpenStreetMap

  5. 15. Which of these streets meets Holloway Road?

    1. Goldhawk Road
    2. Hackney Road
    3. Seven Sisters Road (correct answer)
    4. Essex Road

    Answer: C. Seven Sisters Road. Seven Sisters Road meets Holloway Road in Islington. Location checked on OpenStreetMap

  6. 16. Which of these streets meets Kingsway?

    1. Millbank
    2. Oxford Street
    3. Cheapside
    4. High Holborn (correct answer)

    Answer: D. High Holborn. High Holborn meets Kingsway in Camden. Location checked on OpenStreetMap

  7. 17. Which of these streets meets Knightsbridge?

    1. King's Road
    2. Sloane Street (correct answer)
    3. Fulham Road
    4. Baker Street

    Answer: B. Sloane Street. Sloane Street meets Knightsbridge in Kensington and Chelsea. Location checked on OpenStreetMap

  8. 18. Which of these streets meets Fleet Street?

    1. Farringdon Street (correct answer)
    2. Cannon Street
    3. Kingsway
    4. Cheapside

    Answer: A. Farringdon Street. Farringdon Street meets Fleet Street in the City of London. Location checked on OpenStreetMap

  9. 19. Which of these streets meets Marylebone Road?

    1. Piccadilly
    2. Regent Street
    3. Baker Street (correct answer)
    4. Sloane Street

    Answer: C. Baker Street. Baker Street meets Marylebone Road in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  10. 20. Which of these streets meets City Road?

    1. Caledonian Road
    2. Hackney Road
    3. Holloway Road
    4. Old Street (correct answer)

    Answer: D. Old Street. Old Street meets City Road in Islington. Location checked on OpenStreetMap

Which borough is the street in?10 questions
  1. 21. Which London borough is Upper Street in?

    1. Islington (correct answer)
    2. Hackney
    3. Camden
    4. Haringey

    Answer: A. Islington. Upper Street is in Islington. Location checked on OpenStreetMap

  2. 22. Which London borough is Mare Street in?

    1. Tower Hamlets
    2. Newham
    3. Islington
    4. Hackney (correct answer)

    Answer: D. Hackney. Mare Street is in Hackney. Location checked on OpenStreetMap

  3. 23. Which London borough is Mile End Road in?

    1. Newham
    2. Tower Hamlets (correct answer)
    3. Southwark
    4. Hackney

    Answer: B. Tower Hamlets. Mile End Road is in Tower Hamlets. Location checked on OpenStreetMap

  4. 24. Which London borough is Harley Street in?

    1. Islington
    2. Camden
    3. City of Westminster (correct answer)
    4. Kensington and Chelsea

    Answer: C. City of Westminster. Harley Street is in the City of Westminster. Location checked on OpenStreetMap

  5. 25. Which London borough is Sloane Street in?

    1. Hammersmith and Fulham
    2. Kensington and Chelsea (correct answer)
    3. Wandsworth
    4. City of Westminster

    Answer: B. Kensington and Chelsea. Sloane Street is in Kensington and Chelsea. Location checked on OpenStreetMap

  6. 26. Which London borough is Hammersmith Road in?

    1. Ealing
    2. Kensington and Chelsea
    3. Hounslow
    4. Hammersmith and Fulham (correct answer)

    Answer: D. Hammersmith and Fulham. Hammersmith Road is in Hammersmith and Fulham. Location checked on OpenStreetMap

  7. 27. Which London borough is Hoe Street in?

    1. Waltham Forest (correct answer)
    2. Redbridge
    3. Hackney
    4. Newham

    Answer: A. Waltham Forest. Hoe Street is in Waltham Forest. Location checked on OpenStreetMap

  8. 28. Which London borough is Walworth Road in?

    1. Lambeth
    2. Greenwich
    3. Southwark (correct answer)
    4. Lewisham

    Answer: C. Southwark. Walworth Road is in Southwark. Location checked on OpenStreetMap

  9. 29. Which London borough is Putney High Street in?

    1. Hammersmith and Fulham
    2. Merton
    3. Wandsworth (correct answer)
    4. Richmond upon Thames

    Answer: C. Wandsworth. Putney High Street is in Wandsworth. Location checked on OpenStreetMap

  10. 30. Which London borough is Brixton Road in?

    1. Croydon
    2. Southwark
    3. Wandsworth
    4. Lambeth (correct answer)

    Answer: D. Lambeth. Brixton Road is in Lambeth. Location checked on OpenStreetMap

Questions people ask

Are these the streets in the real test?

We do not know. TfL does not publish a list. These are main streets that help you read a map of central London.

More Topographical test practice

Sources

Councils update their tests and policies, often yearly. If something here no longer matches your council's guidance, the council is right; please tell us so we can fix it.